AKADEMIA INŻYNIERA

Akademia Inżyniera jest wyjątkową w skali kraju jednostką, utworzoną przez Fundację na rzecz rozwoju Politechniki Poznańskiej przy wsparciu wiodących w swoich branżach przedsiębiorstw produkcyjnych i usługowych. Akademia wpisuje się w nurt ruchu Long Life Learnig, czyli uczenia się przez całe życie.

Oferta Akademii jest adresowana przede wszystkim do inżynierów, ale jest ona otwarta także na inne grupy zawodowe. Mogą z niej korzystać zarówno pracownicy z wieloletnim doświadczeniem, którzy chcą uzupełnić swoją wiedzę i poszerzyć swoje kwalifikacje, jak i pracownicy świeżo po studiach, potrzebujący wsparcia przy wdrażaniu się do pracy na swoim stanowisku i do pracy w zespole.

Więcej na: www.akademiainzyniera.pl

Jesteś tutaj: Home Akademia Inżyniera